• image
  • image
  • image

Vaše slike, tekstove, izveštaje i najave šaljite na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Planinarsko društvo NAFTAŠ je organizovalo u subotu 16.03.2013. godine planinarsku akciju na Fruškoj gori - Nemarkiranim stazama Fruške gore - Bjelića vrelo.Vodič je bio Mihajlo Lončar.  
Kretali smo se trasom: Paragovo - Bjelića vrelo -  Paragovo. Prepešačili smo 15,4  km i savladali 747 m uspona i isto toliko silaska. Grupa se veoma vešto kretala van staza po snegu koji je van staza povremeno bio do kolena.

 

U akciji je učestvovalo 11 planinara. Društvo je bilo dobro, vodič odličan, Fruška gora prekrivena snegom je bila prelepa a imali smo i lep i sunčan dan.

Sledeća akcija iz serije Nemarkirane staze Fruške gore održaće se u nedelju 31.03.2013. god, posetićemo Kosturov potok, najavu možete pogledati ovde.

Nemojte zaboraviti da dođete na tradicionalnu akciju PD Naftaš, koja se održava po 18. put u nedelju 17.03.2013. god. - Izlet prvih ljubičica, najavu možete pročitati ispod ovog teksta ili ako kliknete ovde.

Slike možete videti u nastavku:

Rad društva pomažu:

Ko je na mreži: 129 gostiju i nema prijavljenih članova

Preporučujemo:

Popusti za članove:

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com