• image
  • image
  • image

Vaše slike, tekstove, izveštaje i najave šaljite na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Planinarsko društvo Naftaš je počelo sa učlanjenjem i produženjem članstva za 2020. godinu!

U 2020. godini sastanci sredom održaće se u sledećim terminima:

*** 8. i 22. januara ***
*** 12. i 26. februara ***
*** 11. marta ***
*** 8. aprila ***  neće se održati
*** 13. maja ***  neće se održati
*** 10. juna ***  neće se održati
*** 8. jula *** neće se održati
*** 12. avgusta *** neće se održati
*** 9. septembra *** neće se održati
*** 14. oktobra *** neće se održati
*** 11. novembra ***
*** 9. decembra ***

U društvo PD Naftaš možete se učlaniti/produžiti članarinu ako dođete na redovan sastanak društva, popunjavanjem pristupnice i uplatom članarine ili ako popunite pristupnicu sa našeg sajta, pošaljete je na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i uplatite članarinu na račun društva. Za produženje članarine je dovoljno da pravilno popunite uplatnicu i izvršite uplatu (ukoliko imate novu plastičnu člansku karticu).


Preporučujemo da se učlanite slanjem pristupnice elektronskom poštom jer će kartica biti izrađena ranije.

Pristupnicu - evidencioni karton možete preuzeti sa sajta u dva oblika u pdf formatu  ovde ili u Microsoft Word formatu ovde.

Pristupnicu - evidencioni karton za članarinu u 2020. godini popunjavaju novi članovi kao i stari članovi koji nemaju novu plastičnu člansku karticu. Stari članovi koji imaju novu plastičnu karticu ne popunjavaju evidencioni karton.

Stari članovi koji imaju plastičnu karticu trebaju da uplate članarinu na račun društva. Poziv na broj je u obliku:
broj kartice - 2020.

Pristupnicu možete popuniti na dva načina:
- u slučaju pdf pristupnice, potrebno je da je odštampate, popunite, skenirate i pošaljete na adresu el. pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
- u slučaju MS Word pristupnice, potrebno je da je popunite doc dokument svojim podacima, snimite ga  i pošaljete kao prilog poruke elektronske pošte na adresu el. pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Primer popunjene uplatnice za nove članove:


Primer popunjene uplatnice za stare članove:
UplatnicaPDNaftass

PD Naftaš ima otvoren račun kod Vojvođanske banke broj: 325-9500600030764-05. Uplatnicu popunite svojim podacima a kao poziv na broj upišite datum rođenja - godina za koju plaćate članarinu ako ste novi član ili ako ste stari član kao poziv na broj upišite broj planinarske kartice - godina za koju plaćate članarinu. Uplatu možete izvršiti i korišćenjem elektronskog bankarsta. Ako pravilno popunite uplatnicu ili izvršite odgovarajući nalog nije potrebno da šaljete uplatnicu.

VAŽNO: Do sada ste mogli da se učlanite na sastanku društva i da knjižicu i markicu dobijete odmah. Od 2018. godine izrada kartica je centralizovana i kada se učlanite, društvo šalje zahtev za izradu kartice Planinarskom savezu Srbije pa se tek po izradi i dostavljanju kartice društvu ona može uručiti članu. Preporuka je da se blagovremeno učlanite.

 

Sastanci društva odrzavaju se sredom od 19 do 20h u prostorijama na Trgu galerija broj 4 po objavljenom rasporedu. U januaru i februaru druge i četvrte srede u mesecu a u ostalim mesecima druge srede u mesecu.

Prednosti članstva:
- kao članovi PD Naftaš možete učestvovati u skladu sa svojim mogućnostima na svim planinarskim akcijama koje organizuje PD Naftaš i planinarska društva (ima ih 152) Planinarskog saveza Srbije,
- kao članovi PD Naftaš možete koristiti usluge Planinarskih domova po povoljnijim uslovima,
- osigurani ste putem kolektivnog osiguranja po uslovima koje ugovara Planinarski savez Srbije (više informacija imate ovde ili na sajtu PSS),
- možete učestvovati u radu društva,
- stari planinari u društvu su Vam uvek na raspolaganju i pomoći će Vam savetom i naučiti Vas potrebnim veštinama,
- članovi PD Naftaš na akcijama koje subvencioniše društvo imaju posebne pogodnosti.

Članarina za 2020. godinu

1. Cena markice i kartice za 2020. godinu је 1000,00 din.
2. Cena učlanjenja (iz drugog društva) је: 1000,00 din.
3. Za studente cena je 800,00 din.
4. Za decu do 18 godina cena je 700,00 din.
5. Za decu do 18 godina čiji su roditelji članovi društva 600,00 din.Planinarsku karticu ne naplaćujemo dodatno (dobijate je besplatno uz članarinu). Planinarsku karticu izrađuje Planinarski savez Srbije i po dobijanju iste uručuje se članu na sastanku društva.

Izgled članske kartice

 Clanska kartica PSS 1

Clanska kartica PSS 2

 

 

Pozivamo Vas da budete članovi
Planinarskog društva Naštaš Novi Sad 

"Rado primljen si u društvo znaj!"


Rad društva pomažu:

Ko je na mreži: 172 gostiju i nema prijavljenih članova

Preporučujemo:

Popusti za članove:

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com