• image
  • image
  • image

Vaše slike, tekstove, izveštaje i najave šaljite na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PD Naftaš je u subotu 28.12.2013. god. organizovao planinarsku akciju na Fruškoj gori - Novogodišnje čarolije. Vodič akcije je bila Nadežda Rackov.
Prepešačeno je 15,9 km i savladano 801 m uspona i 644 m silaska.
Kretali smo je trasom: Paragovo - Jegerova bašta - Kamenar - Zmajevac - Kraljeva stolica - Popovica. Akcij
a je bila prava lagana i pretpraznična. Na akcijama je uvek dobro raspoloženje ali danas je bilo posebno. Nada je vodila grupu pravim planinarskim tempom tako da smo se do bandere popeli bez ijedne pauze. Sreli smo i planinare PD GSP iz Novog Sada koji su krenuli par sati pre nas u šetnju i brzim tempom su preleteli planiranu stazu pa su odlučili da je i produže. Na grebenu smo sreli Mikloša člana naše biciklističke sekcije koji je iskoristio lepo vreme da se provoza stazama Fruške gore.

 

 

Planinarska akcija PD Naftaš, vodič Mihajlo Lončar. Prepešačeno 12,5 km sa 609 m uspona i 587 m silaska. Trasa: Široka dolina - Vezirac - Zanoš - Parlog - Parloško jezero - Parloški vodopad - potok Selište - dolina Raša - Avala - Stražilovo - Đinđoš - Srednji čot  - Bukovac

 

Posetioci koji koriste tablete i mobilne telefone mogu pogledati slike ovde.

Fotografije snimili Isidor Mac i Voja Ivković

 

PD Naftaš je 18. avgusta izveo planinarsku akciju Kanjon reke Gradac. Dovoljno je reći da je u pitanju bila akcija samo za uživanje. Odlično vreme, prelepa priroda, čista voda za kupanje i na kraju dobra hrana (osim riblje čorbe).

 

 

Rad društva pomažu:

Ko je na mreži: 138 gostiju i nema prijavljenih članova

Preporučujemo:

Popusti za članove:

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com