• image
  • image
  • image

Vaše slike, tekstove, izveštaje i najave šaljite na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Планинарско друштво НАФТАШ у суботу 5. маја 2018. године организује одлазак на планинарску акцију - Торничка бобија 2018:


tornickabobija


Планина Бобија је висока непуних 1300м а суседни су јој Медведник и Јабланик. Тешко се налази на мапама а представља прави рај за планинаре и праве љубитеље нетакнуте природе. Овде можемо уживати у кањонима две дивље планинске реке, Трибуће и Трешњице и густим шумама четинара . У  стеновитим одсецима што се вертикално издижу у небо и до неколико стотина метара царују белоглави супови а ту је и видиковац  ка „омеги“  реке Дрине.

Планинарско друштво НАФТАШ у суботу 7. априла 2018. године организује одлазак на планинарску акцију: 9. Хомољски маратон:

Homoljski maraton - Vran

Планинарско друштво НАФТАШ у суботу 17. марта 2018. године организује одлазак на планинарску акцију - Успон на Чикер 1113 m н.в. и обилазак Tаорских врела 2018:

 


Панорама Таора

Rad društva pomažu:

Ko je na mreži: 8 gostiju i nema prijavljenih članova

Prijatelji društva:

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com